Mighty 2.0 (Vibe) Spotify Offline Music Player

RM573.90 RM555.90

Clear
Sale!

Mighty 2.0 (Vibe) Spotify Offline Music Player

RM573.90 RM555.90

Clear
Sale!

Mighty 2.0 (Vibe) Spotify Offline Music Player

RM573.90 RM555.90

Clear
Sale!

Jadi, korang dah langgan Spotify Premium? Bagus, kita kena support artis2 kita ! Ye la, kalo X nak beli single track kt Itunes pun (sbb bkn semua pakai Iphone), subscribe Spotify Premium pun dah byk bantu artis2 kita tau.

Tapi kalo korang nak dgr spotify dlm tp x nak bawak handset yg besar bagak tu camana ek? Pastu nk dgr offline lak tu? Ye la….nak gi jogging, workout kt gym, atau dgr sambil wat kerja2 berat kan? Spotify pulak xde file tersendiri dlm harddrive phone kita yg konon2 simply leh extract / convert to mp3 pastu simpan dan dgr dalam offline mp3 player kecik kita tu. Mmg x leh , sbb file spotify dah hardcoded.

Korang perlukan Mighty 2.0 Offline Player la geng ! Baca detail di bawah.

Description

Mighty 2.0 (Vibe) Spotify Offline Music Player
PRODUCT INFO

Pengenalan
 
Mighty adalah peranti pemain music (bukan file mp3 ek) yang mampu menyimpan 8GB trek-trek lagu yang korang download secara offline dalam aplikasi spotify dari handset korang.
 
Disebabkan saiz yang kecil, korang leh muatkan dlm poket, atau dijadikan sebagai loket ketika workout di gym, running, jogging, dan X kurang juga buat kerja2 berat. 
 
Yang bestnya, siap je sync / download lagu korang dari handset , handset korang tu X payah korang susah2 usung. tinggal je….
 
Lepas tu dengar la puas, x payah risau bateri abis la, data abis la, handset cepat panas la…ntah hapa2 lagi la.
Panduan Penggunaan
 
Cas kan sekurangnya 60minit, dan biarkan dalam plug tersambungs semasa setup
 
Muat turun Apliskasi Mighty Audio dengan mengikuti langkah yang diberikan.
 
Pairing Mighty seperti dalam arahan apps Mighty dan biarkan seketika untuk langkah synchronization lengkap.
 
Keperluan
 

– Akaun Spotify Premium (free nyer x boleh sbb x leh download offline tracks) samaada di handset, tablet atau di PC desktop / laptop

– Headset / Headphone (x kira sambungan bluetooth atau dgn wayar)

Jangka Hayat Bateri: 5 jam , jangkahayat yang konsisten dengan Bluetooth gadget korang atau earphones / headset

 

Antena Di Rekabaru: Capaian di panjangkan termasuk kekuatan kesinambungan bluetooth

 

Perisian baru untuk Bluetooth :Sekarang ni dah compatible dengan semua peranti handphone, laptop, dekstop pc dan tablet korang. Ya betul ! ini termasuk receiver bluetooth di PC Desktop (bg pengguna spotify PC Desktop)

 

Aplikasi Mobile di Olah Habis : Lebih mudah dikendali untuk pengalaman yang pantas

TESTIMONIAL

YT Tutorial & Promo Video, Testimonial screenshot, Web Image and Promo Photo, credit to www.bemighty.com and Mighty Audio, 7 Sep 2017

 

YT Video Testimonial Kredit toGabriel C, 15 Aug 2017

Additional information

Weight 0.05 kg
Dimensions 4 × 4 × 2 cm
Apps Requirements:

Spotify (MUST HAVE A Premium account)

Battery Capacity:

5+ hours of listening time on a single charge

Buttons:

– On /off,
– Randomizer,
– Track FF/Rew,
– Volume up/down,
– Playlist selector (with playlist names announcer too)

Color

Black, Red, Teal

Compatible With:

– Bluetooth
– Wired headphones / speakers

Connectivity:

Bluetooth for playback, WiFi for syncing

Content Supported:

– Playlists
– podcasts

Dimension and Weight

Dimensions: 1.5” x 1.5” x 0.7”
Weight: 50grams

Package inside

– Charger,
– Quick Start Guide

* Headset / headphone sold separately.

Phone Operating System Supprts

– iOS 9 and above, or
– Android 6.0 (Marshmellow) and above

Playback Mode:

Offline (no phone or connection required)

Storage Capacity:

8 GigaByte (up to 1,000 tracks )

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mighty 2.0 (Vibe) Spotify Offline Music Player”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0