[YOUNG LIVING COLLECTION] Premium Starter Kit with 12oils, Diffuser + Many More!

RM750.00RM1,260.00

Clear

[YOUNG LIVING COLLECTION] Premium Starter Kit with 12oils, Diffuser + Many More!

RM750.00RM1,260.00

Clear

[YOUNG LIVING COLLECTION] Premium Starter Kit with 12oils, Diffuser + Many More!

RM750.00RM1,260.00

Clear

Pernahkah anda terfikir untuk bertukar apa sahaja produk bahan kimia (sama ada untuk badan mahupun kegunaan di rumah seharian) kepada bahan lebih organik? Tahukah anda sebatian ekstrak tumbuhan organik yang asli pada asalnya hanya wujud dalam bentuk non-volatile seperti minyak atau pun lebih dikenali sebagai “essential oil”. Hanya dengan melalui proses penyulingan dan tiada sebarang langsung bahan kimia tambahan, kami memperkenal 12 minyak pati atau essential oil dalam satu kit lengkap iaitu:

  1. Copaiba
  2. Purification
  3. Frankincense
  4. Peppermint
  5. Lavender
  6. Panaway
  7. Lemon
  8. Citrus Fresh
  9. Spearmint
  10. Thieves
  11. R.C
  12. Digize

 

Description

YOUNG LIVING PREMIUM STARTER KIT
PRODUCT INFO

12 Essential Oil dalam satu Kit. Pembelian Kit ini datang sekali dengan pendaftaran ahli rasmi Young Living Malaysia yang akan melayakan anda menikmati diskaun margin 20%. Bukan setakat itu aje, korang akan menikmati 30 kredit jam ASAS 101 PEMBANGUNAN WEBSTORE PERCUMA*; Sebahagian daripada cabang program Young Living Business Development Coaching ekslusif dari team kami.

 

Dalam program kami, anda boleh menjana pendapatan secara sampingan, bukan setakat wat untung runcit tu aje. Kami perkenalkan program Jet to Exec 2019 , sebahagian program kompensasi Young Living, Dalam program bukan sahaja anda boleh tebus semula tak sampai sebulan untuk perbelanjaan PSK RM750 yang anda beli di sini, malah anda boleh bolot  hingga RM7K pendapatan bagi bulan-bulan yang akan datang

 

Harga kesemua kit yang kami senaraikan di atas; kalau ikut kan harga runcit RM2,658.50 ! Mahal terooxx ! Huraian / Pecahan harga item-item dalam PSK ni boleh anda nilaikan di dalam jadual di sebelah.

 

Kalau jadi ahli pulak RM2037.00 ! Sekarang ni kami jual RM750 aje ! Kiraan ni bukan dibuat melalui mark-up  harga setiap item berasingan yer. Kalau anda ragu2 boleh cross checking table di sebelah dan bandingkan dengan katalog Feb 2019 Young Living rasmi di sini

 

* 101 WEBSTORE BASIC DEVELOPMENT COACHING hanya untuk prospek (pembelian) yang mendaftar dan membeli dari laman malfana.com sahaja

 

Untuk lebih maklumat perihal komersil  sila klik ke https://malfana.com/joinoilearners/

 

Pembelian Kit ini juga ditawarkan dengan pendaftaran ahli rasmi Young Living Malaysia yang akan melayakan anda menikmati diskaun ” wholesale price ” 20%.

 

Bukan setakat itu aje, korang akan menikmati 14 kredit jam ASAS 101 PEMBANGUNAN WEBSTORE PERCUMA*; Ekslusif dari team kami sahaja

 

* 101 WEBSTORE BASIC DEVELOPMENT COACHING hanya untuk prospek (pembelian) yang mendaftar dan membeli dari laman malfana.com sahaja

 

Untuk lebih maklumat perihal komersil  sila klik ke https://malfana.com/joinoilearners/

Be an Oilers and Start Your Absolutely Organic Life Now !

 

Be it to kick your day in the morning, soothing your body, maintaining your health, elevate your mood and sensation, preventive wise, releasing your stress, or even cleaning DIY for your household purpose in daily routine, our 12 Essential Oils in One kit are ready at your disposal !

  1. Copaiba
  2. Purification
  3. Frankincense
  4. Peppermint
  5. Lavender
  6. Panaway
  7. Lemon
  8. Citrus Fresh
  9. Spearmint
  10. Thieves
  11. R.C
  12. Digize
 
Only RM 750 (not RM2658, not RM2037 !!) inclusive * diffuser of your choice and free goodies.
  1. 2nos 60ml Nixia Red Fruit Extract Juice
  2. 10 Sample Fragrance Card for 6 Selected Oil
  3. 10 Bottle for Essential Oil “Love It? Share It!” Sample Test
  4. 1 Booklet of Membership Guide
  5. 1 Booklet of Latest Promo Zine
  6.  Roll-on adapter with capping lid
  7. Young Living Distributor Registration
 
* for Aria Diffuser, an additional RM510 to be charged
Dapatkan kesemua ini di dalam set Premium Starter Kit kami sahaja
- FRANKINCENSE - THIEVES - LAVENDER - COPAIBA - PEPPERMINT - PURIFICATION - R.C - LEMON - DIGIZE - PANAWAY - 2 Oils Bonus
KLIK DISINI
Dapatkan kesemua ini di dalam set Premium Starter Kit kami sahaja
- FRANKINCENSE - THIEVES - LAVENDER - COPAIBA - PEPPERMINT - PURIFICATION - R.C - LEMON - DIGIZE - PANAWAY - 2 Oils Bonus
KLIK DISINI
Dapatkan kesemua ini di dalam set Premium Starter Kit kami sahaja
- FRANKINCENSE - THIEVES - LAVENDER - COPAIBA - PEPPERMINT - PURIFICATION - R.C - LEMON - DIGIZE - PANAWAY - 2 Oils Bonus
KLIK DISINI
Imagine having your own mini factory at home with little numbers of resources. A few drops of essential oil can produce countless of ideas of home made DIY. You can brew or mix into any recipe for your wellness purpose or household use.
Soap bomb, foot soak, kitchen scrub or grease remover solution is just a few sample of homemade ideas from thousand recipes of essential oils. Or simply apply topically onto skin (tips: use provided roll-on adapter) or inhale (after activating with both hands). Check out this video below:
In the mood of needing that refreshing environment or soothing air of positive aura? Just diffuse it! Check out below for further details and operation manual video on our diffuser offered in this product (one only per PSK)
video credits: Young Living US and Favoroils Indonesia

In the mood of needing that refreshing environment or soothing air of positive aura? Just diffuse it! Below are the details of both Dew Drop and Desert Mist diffuser provided in this product (one only per PSK)

video credits: Young Living US and Favoroils Indonesia

Imagine having your own mini factory at home with little numbers of resources. A few drops of essential oil can produce countless of ideas of home made DIY. You can brew or mix into any recipe for your wellness purpose or household use.

Soap bomb, foot soak, kitchen scrub or grease remover solution is just a few sample of homemade ideas from thousand recipes of essential oils. Or simply apply topically onto skin (tips: use provided roll-on adapter) or inhale (after activating with both hands). Check out this video below:

MANUAL VIDEO FOR ALL DIFFUSER

TESTIMONIAL

MANUAL VIDEO FOR ALL DIFFUSER

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD.

Additional information

Weight 1.25 kg
Dimensions 32 × 20.5 × 25 cm
Essential Oil Bottles

1. Copaiba
2. Purification
3. Frankincense
4. Peppermint
5. Lavender
6. Panaway
7. Lemon
8. Citrus Fresh
9. Spearmint or Stress away (depends on stock availabilty by supplier)
10. Thieves
11. Respiratory Congestion (R.C)
12. Digize

Other Content

1. 2nos 60ml Nixia Red Fruit Extract Juice
2. 10 Sample Fragrance Card for 6 Selected Oils
3. 10 Bottle for Essential Oil "Love It? Share It!" Sample Test
4. 1 Booklet of Membership Guide
5. 1 Booklet of Latest Promo Zine
6. Roll-on adapter with capping lid
7. Ultrasonic Diffuser

PV

100

Ships From

MALAYSIA

Ultrasonic Diffuser

Aria, Dessert Mist, Dewdrop

Manual Page

Dessert Mist : https://malfana.com/wp-content/uploads/2019/02/desert_specs.jpg
Dew Drop: https://malfana.com/wp-content/uploads/2019/02/dewdrop_specs.jpg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[YOUNG LIVING COLLECTION] Premium Starter Kit with 12oils, Diffuser + Many More!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0