SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[AS LEGACY] Melaleuca Skincare Cream (formerly know as Eczema Cream)

RM39.90

[AS LEGACY] Melaleuca Skincare Cream (formerly know as Eczema Cream)

RM39.90

[AS LEGACY] Melaleuca Skincare Cream (formerly know as Eczema Cream)

RM39.90

SKU 20190123_A006MSC Category

Made from tea tree oil or melaleuca alternifolia, this amazing skin remedy is a solution for many type of skin diseases and acne. The melaleuca properties act as anti-fungal, anti-microb, antiseptic, anti-inflammatory and anti-parasitic.  Approved by Malaysian dermatologist. Just apply the soothing cream (see below) to the affected area or any marks of scarring, pimple, rash and itchiness. The result will be seen in 3days !

  • Apply the cream on affected skin surface evenly with finger or lathe with palm.
  • Leave it for a while for cream to diffuse on the skin.

Description

AS LEGACY MELALEUCA SKINCARE CREAM
PRODUCT INFO

Kalu korang penah dengan cream Exzema dari AS Legacy, sekarang packaging baru dan nama dah bertukar ke Melaleuca.

Di ambil dari nama daun pokok melaleuca alterfolia (keluarga tumbuhan myrttle) yang berasal dari Australia. Kita kat sini panggil tea tree.

Tumbuhan Melaleuca mengandungi bahan anti-mikrob, antiseptik, anti-keradangan dan antiparasit.

(credit to Dato Aliff Syukri and AS Legacy Malaysia Official Instagram)

Kalo korang ada simpton penyakit2 kulit seperti berikut, inilah cream yang korang cari-cari selama ni

  • Eczema
  • Kulit kering
  • Parut
  • Ruam
  • Gatal-gatal
  • Gigitan nyamuk
  • Kudis
  • Kurap

(credit to Team AS Legacy Signature Johor)

Penjagaan kulit bermula dari anda. Yang dah kulit mula kronik tu cepat dapatkan Krim Melalueca (Altenfolia ) ni sebab laku keras. Stok kami dah mula susut ni !
 

Jadi utk sesiapa yg nak beli bole beli dgn kami ejen sah yg brdftar. Produk kami juga tidak lama akan berada di Carousell. Oh ya sila berhati2 dengan produk tiruan kerana terdapat terlalu banyak kes produk – produk AS Legacy sudah pun diplagiat oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Kebanyakan tiruan telah pun berada di jamu dan toko-toko di luar atas talian. 

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi di talian 0175533746 / 0185725668. Oh ya Nk bayar dgn credit card?  Boleh !!

Follow IG kami @aslegacymalfana #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape #alifshukri #biarapaorangkata #eczematherapycream #puffysmooch #lipstick #sexylips

TESTIMONIAL

Testimonial kredit to AS Legacy Malaysia Official, Team Gempak dan Team FNM

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.100 kg
Dimensions 160 × 55 × 40 cm
Volume

60ml

Barcode

555658800737

Core Ingredients

Melaleuca alternifolia leaf oil extract
Fragrance (source of plant extract)
Propylene Glycol
Phenoxyethanol
Caprylyl Glycol
Menthol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[AS LEGACY] Melaleuca Skincare Cream (formerly know as Eczema Cream)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0