SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[AS Legacy] Harumnita Feminine Supplement (Gentel Harumnita)

RM49.90

[AS Legacy] Harumnita Feminine Supplement (Gentel Harumnita)

RM49.90

[AS Legacy] Harumnita Feminine Supplement (Gentel Harumnita)

RM49.90

 

Female supplement “makjun” suitable for all south east asian ladies. Maintaining your femininity and beauty looks. Best use after-giving-birth mom to nourish lactation. Contain natural herbs:

  • 30% Manjakani
  • 30% Catechu
  • 40% Aglaeie Folium

Take regularly 3pills and 3times daily before meals. The pills can be taken along with other medicines. See provided leaflet for details

Description

AS LEGACY GENTEL HARUMNITA MAKJUN
PRODUCT INFO

RAHSIA WANITA BANJAR!!

Assalamualaikum.. Dah cuba harumnita ke belum? Rugi klu blum cuba, bnyk kelebihan harumnita nie. Baca kt bawah

  1. Kelebihan yg trdpt pada harumnita ialah:
    Membantu mengatasi masalah keputihan
  2. Mengempiskan perut
    Mengetatkan lagi otot-otot bhgian sulit wanita
  3. Mengubati sakit pinggang
    Menghilangkn senggugut & melancarkn haid
  4. Menghilangkan bau badan
    Awet muda
  5. Memberi lebih tenaga

KANDUNGAN HERBA .

1. 30% Manjakani

2. 30% Catechu (ekstrak akasia)

3. 40% ( Aglaeie Folium Daun Kemuning Cina )

Jadi utk wanita² di luar sana yg ingin cantik & yakin tunggu apa lagi? Bertindak la skrg
Jom beli dgn kami, agent berdaftar.. Tekan link https://malfana.com/product-category/wellness/

ATAU Wassap trus ke no : 0175533746/0185725668

Produk-produk Harumnita kami sebenarnya ada 3 tau. Kalo korang dah beli yg kat atas ni, korang kena try lagi 2. Ini barisan produk harumnita dari AS Legacy Team Gempak Exclusive Combo !!!

✨ Produk Kandungan: Gentel Makjun Harumnita, Harumnita Feminine Wash dan Pucuk Harumnita Sari Minuman.  

✨ Harga

Semenanjung Malaysia – RM 144.80 

Sabah Sarawak – RM 152.20

 

✨ Postage : Seluruh Malaysia (Cod area Shah Alam, Klang & Subang)

Nak bayar gna credit card pun bole, tekan link kt @aslegacymalfana utk ke website kami.. #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #harumnita #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.100 kg
Number of Tablets (and weight)

120 nos X 200mg

Gender Suitability

For Women Only

Usage:

See provided leaflet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[AS Legacy] Harumnita Feminine Supplement (Gentel Harumnita)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0