SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[AS LEGACY] Bizzy Contour Cream

RM42.00

[AS LEGACY] Bizzy Contour Cream

RM42.00

[AS LEGACY] Bizzy Contour Cream

RM42.00

Get your Incredible Fast-Result-Guarantee Slimming Cream that helps you to eradicate cellulite on difficult-to-trim-down spot. Courtesy by AS Legacy of Alif Syukri. We guarantee you will lose your weight 4 inches waist in 2weeks !

Description

AS LEGACY CONTOUR CREAM
PRODUCT INFO

Jadi korang nak dapatkan hasil penurunan dan pengecutan yang lebih pantas ek? Apa? ada bahagian degil utk di trim down? Jangan risau Encik/Abg/Cik Kak/Mak Cik/Pak Cik/Dato’/Datin !

Guna je Bizzy Contour Cream dan sapu + urut di bahagian yang korang nak trim down. Rasa sensasi panas daun lempoyang produk ni, akan korang rasa pastu. Inila rahsia produk ni. Rasa sensasi panas tu yg akan bakar lemak kt bhg degil korang tu

Produk ni memberikan hasil yang korang sendiri leh nilai. Bila korang guna produk ni, sekiranya korang mengalami simtom2 seperti berikut, meaning penyingkiran selulit dan lemak sedang dalam proses

  1. Kerap berpeluh
  2. Kerap membuang air kecil
  3. Najis menjadi cair dan berwarna kehitaman atau berlendir (proses penyingkiran toksin sedang berlaku!)
(YT Vids credit to Dato Aliff Syukri and AS Legacy Malaysia Official Instagram)

Disamping itu kandungan Vitellaria paradoxa (Shea Butter), Oleg Europaea (Buah Zaitun), Zingiber Zerumbet (daun lempoyang) dan Globularia Cordifolia mampu menyingkirkan toksin di sebalik kulit yang juga menjadi faktor kesukaran pembakaran lemak.

 

Selain dari Bizzi Flush, kitorang rekomen korang amik Bizzi Boddy Matcha Tea dengan Bizzi Boddy Contour Cream. So dapatkan ketiga-tiga Slimming KMit dari AS Legacy kami ! 

  1. Bizzi Boddy Matcha Tea – First step untuk korang. Ambil Matcha Teani utk seimbangkan dulu badan dan insulan korang before consume Bizzi Flush
  2. Bizzi Flush – Lepas ambil Bizzy Boddy Matcha Tea ni, adalah lebih baik singkirkan lemak dan kalori melalui sistem perkumuhan. Korang ambil Bizzi Flush satu 2 sachet selang seli dgn Bizzi Boddy.

 

Korang ambil je tiga-tiga sekaligus, korang akan X payah bayar postage tau.

(Promo photo credit to AS Legacy Malaysia Team Champion)

Oh ya, di antara 3-3 barisan produk Bizzi ni, contour cream yg laku keras giler. Kitorng restock byk2 sblom raya ni tau, tp x leh jamin leh kekal lama dalam warehouse. Cepat2 order la weh! Leh place order dgn kami ek?
 
So tunggu apa lagi, dapat kan produk ni selagi stok kitorng tgh menyendat gudang kami sbb barisan barangan Bizzi Slimming Kit ni cepat menyusut (laku keras giler….). Leh place order dgn kami ek?

 

Jadi utk sesiapa yg nak beli bole beli dgn kami ejen sah yg brdftar. Produk kami juga tidak lama akan berada di Carousell. Oh ya sila berhati2 dengan produk tiruan kerana terdapat terlalu banyak kes produk – produk AS Legacy sudah pun diplagiat oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Kebanyakan tiruan telah pun berada di jamu dan toko-toko di luar atas talian. 

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi di talian 0175533746 / 0185725668. Oh ya Nk bayar dgn credit card? Boleh !!

Follow IG kami @aslegacymalfana #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape #alifshukri #biarapaorangkata #eczematherapycream #puffysmooch #lipstick #sexylips

TESTIMONIAL

Testi photo credit 
to Cik Jah United Team
Testi photo credit 
to Cik Jah United Team
Testi photo credit 
to AS Legacy Lina Team
Testi photo credit 
to AS Legacy Team Sarawak

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.225 kg
Dimensions 5 × 4 × 3 cm
Ships From

MALAYSIA

Content:

# number of sachet of #grams

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[AS LEGACY] Bizzy Contour Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0