SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[AS LEGACY] Bizzy Boddy Slimming Matcha Green Tea (Bizzy Boddy Teh Matcha)

RM79.90

[AS LEGACY] Bizzy Boddy Slimming Matcha Green Tea (Bizzy Boddy Teh Matcha)

RM79.90

[AS LEGACY] Bizzy Boddy Slimming Matcha Green Tea (Bizzy Boddy Teh Matcha)

RM79.90

Get your Slimming Beverages with Matcha Tea Flavour courtesy by AS Legacy of Alif Syukri. We guarantee you will lose your weight 4 inches waist in 2weeks !

Description

AS LEGACY BIZZY BODDY
PRODUCT INFO

Awal Januari 2019 baru je di lancarkan tau. So alang2 korang dengan membara semangat azam baru nak kurus, kitorang ada hadiah untuk bantu mereliasasikan impian korang

AS Legacy Bizzy Body Matcha Green Tea

  • Eh ini bukan “Hek eleh, ini mcm satu lagi tipikal klise sapelmen mengurangkan badan biasa2 suam2 kuku aje” . Mana ada? No!
  • Dan ini bukan shortcut nak slim down yer
  • Sebenarnya ramai yang dah dapat result masa Pre-Launch November 2018 dulu ni. Bukan setakat orang perseorangan, tapi artis jugak tau!
  • Contohnye Cik Fasha Sandha (korang semua kenalkan ??) Dari L ke S turun dalam 2 minggu je.
 

 

 

 
(credit to Dato Aliff Syukri, Fasha Sandha and AS Legacy Malaysia Official Instagram)

Ler?! Tak berkesan jugak ke? maksudnya, korang kena amik kombo pack . Selain dari Bizzi Flush, kitorang rekomen korang amik Bizzi FLush dengan Bizzi Boddy Contour Cream. So dapatkan ketiga-tiga Slimming KMit dari AS Legacy kami ! 

  1. Bizzi Flush – Lepas ambil Bizzy Boddy Matcha Tea ni, adalah lebih baik singkirkan lemak dan kalori melalui sistem perkumuhan. Korang ambil Bizzi Flush satu 2 sachet selang seli dgn Bizzi Boddy.
  2. Bizzi Contour Cream – Kalo ada part yg degil utk mengecut sapu ni utk pembakaran lemak dari luar dengan sapuan cream yang terbaik ni.

Korang ambil je tiga-tiga sekaligus, korang akan X payah bayar postage tau.

(Promo photo credit to AS Legacy Malaysia Team Champion)

It proves. Here’s are the beneficial:

  1. Provide balance for your body
  2. Remedy for constipation
  3. Reducing cholestrol level
  4. Controlling your appetite from overstuffed
  5. Beautify your skin, thanks to epidermium properties
  6. Discharge toxicity in your body. Purges excessive or negative residual through bladder that prevent from trimming down your calories
  7. The best solution to obescity. Experience your weight loss result within 2 weeks average!
  8. Revitalized and energizing your day
  9. Matcha flavour…..YYYYUUMMMM!!
 
<— Tutorial for Consumption

TESTIMONIAL

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.320 kg
Ships From

MALAYSIA

Content:

# number of sachet of #grams

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[AS LEGACY] Bizzy Boddy Slimming Matcha Green Tea (Bizzy Boddy Teh Matcha)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0