SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[BittBoy] Multi-RetroConsole Version 3.0

RM210.40RM260.90

Clear

[BittBoy] Multi-RetroConsole Version 3.0

RM210.40RM260.90

Clear

[BittBoy] Multi-RetroConsole Version 3.0

RM210.40RM260.90

Clear
SKU 20190205_G004BMC Category Tags , , , , , , , , , ,

Korang dah byk jumpa handheld 999 game dlm 1 kt pasar malam, kedai2 gajet, dan ramai jgk la yg jual kt online . Ada yg flat, ada yg replicate mesin arked mini siap ada mini stick lagi dan ada jgk yg boleh main dua orang siap leh connect kt TV lagi. Tapi apa yg korang x perasan, handheld yg biasa tu korang leh main game 8bit aje tau. Korang yg generasi klasik familiar dengan consol game lama yg versi lagi canggih mcm:

  • Super Nintentdo,
  • Neo Geo,
  • Sega Genesis 16bit,
  • Gameboy Advance
  • dan mcm 2 lagi kan?

Kalo nak rasa semua tu on mobile siap gamepad nintendo gameboy feeling, aku rekomen korang dapatkan handheld ni

Description

BITTBOY MULTI-RETROCONSOLE V3 HANDHELD VIDEO GAME
PRODUCT INFO

  • Semua game title akan dimuat dan dibuka dari SD Card.
  • Jadi xde masalah kan kalo memori x cukup ke hard disk rosak ke apa ke.
  • SD Card beli je kat kedai wat ape susah fikir pasal internal disk kan?
  • Konsol generasi yang di sokong :  NES/GB/GBC/GBA/SNES/SMD/SMS/PCE/NEOGEO
  • Progress game korang boleh di save state atau di buka pada bila-bila masa.
  • X payah tunggu utk save atau load from the any game original saving/loading section.
  • Ghost key issue pun takde. Button tekan gerenti respon
  • Fungsi vibrate nak rasa gempak pun ada weh !
  • Program Emulasi : Steward System

(YT video credit to Madlittlepixel

  1. Pakej dalam produk:
    • New BittBoy V3
    • USB charging cable 
    • SD Card (optional)
  1. Produk ni produk US so jangan risau sangat part kualiti.Game ni preloaded action , fighting game, platform, racing, sports, party games, beat em up, yang mana game-game genre ni takde dlm 8bit mcm konsol dlm 999 in 1 yg biasa korang beli. 
  2. Korang akan merasa main game-game dari konsol2 retro seperti dalam gambar disebelah. Best giler kan?
  3. Bagi yg pilih preloaded sd card option, korang akan jumpa game2 macam Street Fighter 2 Turbo, Super Mario Advance, Street of Rage, Final Fantasy, King of Fighter, Powerstone, Golden Axe, Fifa 1996, NBA 1996, Sonic series, Daytona, dan mcm2 lagi yg gempak2, yg bukan level 8bit dah pun. 
  4. Kami juga menyediakan setahun support preloading emulator game-game title ke dalam konsol anda serta updating firmware secara percuma. 

TESTIMONIAL

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.65 kg
Dimensions 6 × 6 × 7 cm
Color

Bittboy-NEW, Bittboy-NEW-32G, Bittboy-NEW-8G

Package

Yes

Communication

USB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[BittBoy] Multi-RetroConsole Version 3.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0