SHELF N' RACK

BY MALFANA.COM

[AS LEGACY] Bizzy Flush Slimming Beverages

RM75.00

[AS LEGACY] Bizzy Flush Slimming Beverages

RM75.00

[AS LEGACY] Bizzy Flush Slimming Beverages

RM75.00

Get your Slimming Beverages with Apple and Aloe Vera Extract Flavour courtesy by AS Legacy of Alif Syukri. We guarantee you will lose your weight 4 inches waist in 2weeks !

Description

AS LEGACY BIZZY FLUSH BEVERAGES
PRODUCT INFO

OK, mcm Bizzi Boddy Matcah Tea, Bizzi Flush ni plak dier bakar lemak melalui pembuangan toxin terlebih dahulu melalui sistem perkumuhan.

Korang cuma perlukan 2 sachet per hari. Bila kurang sikit membuang atau korang dah rasa jisim badan mengecut sikit (contoh 5kilo), korang boleh kurangkan kadar pengambilan. Best kan? leh jimat…..tak payah repeat pembelian dengan sebegitu kerap mcm produk2 lain 

 

Selain itu, Bizz Flush ni sangat bagus sebab:

1. Potong kolestrol korang baik punya!

2. Amplify kadar pembakaran lemak. 

3. Cleansing perut korang dalam masa yang sama trim-down kalori korang

4. Disamping itu kandungan Aloe Vera,  Serat Epal, Teh Hijau dan Empulur Pyslium mampu mengurangkan kadar radikal bebas dan risiko kanser

 
 

 

(YT Vids credit to Dato Aliff Syukri and AS Legacy Malaysia Official Instagram)

Ler?! Tak berkesan jugak ke? maksudnya, korang kena amik kombo pack . Selain dari Bizzi Flush, kitorang rekomen korang amik Bizzi Boddy Matcha Tea dengan Bizzi Boddy Contour Cream. So dapatkan ketiga-tiga Slimming KMit dari AS Legacy kami ! 


Bizzi Boddy Matcha Tea – First step untuk korang. Ambil Matcha Teani utk seimbangkan dulu badan dan insulan korang before consume Bizzi Flush


Bizzi Contour Cream – Kalo ada part yg degil utk mengecut sapu ni utk pembakaran lemak dari luar dengan sapuan cream yang terbaik ni.



Korang ambil je tiga-tiga sekaligus, korang akan X payah bayar postage tau.

(Promo photo credit to AS Legacy Malaysia Team Champion)

So tunggu apa lagi, dapat kan produk ni selagi stok kitorng tgh menyendat gudang kami sbb barisan barangan Bizzi Slimming Kit ni cepat menyusut (laku keras giler….). Leh place order dgn kami ek?

 

Jadi utk sesiapa yg nak beli bole beli dgn kami ejen sah yg brdftar. Produk kami juga tidak lama akan berada di Carousell. Oh ya sila berhati2 dengan produk tiruan kerana terdapat terlalu banyak kes produk – produk AS Legacy sudah pun diplagiat oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Kebanyakan tiruan telah pun berada di jamu dan toko-toko di luar atas talian. 

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi di talian 0175533746 / 0185725668. Oh ya Nk bayar dgn credit card? Boleh !!

Follow IG kami @aslegacymalfana #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape #alifshukri #biarapaorangkata #eczematherapycream #puffysmooch #lipstick #sexylips

TESTIMONIAL

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.320 kg
Dimensions 9 × 5 × 6 cm
Ships From

MALAYSIA

Content:

# number of sachet of #grams

Ingredient

Apple Extract, Aloe Vera Extract, Cucumber Extract, Green Tea Powder, Psyllium Husk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “[AS LEGACY] Bizzy Flush Slimming Beverages”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0