CHOOSE YOUR FAVOURITE DIFFUSER ! PERFECT YOUR LIVING ROOM OR YOUR KIDS HIDEOUT !

MALFANA OILEARNERS
TINGKATKAN KECERGASAN DAN VITALITI SAMBIL JANA INCOME TERUS DARI RUMAH ANDA:
BELAJARLAH MEREBUT PELUANG UNTUK...
malfana oilearners
Kenali minyak pati terunggul di dunia, minyak berkualiti terbaik gred pertama yang diperbuat dari tumbuhan organik, melalui penjagaan rapi, diuji-terus dari tapak secara khusus serta tiada sebarang tambahan bahan tiruan atau kimia luar.
Play
OILEARNERS STORE
RAINDROP
PSK
SHUTRAN OIL N CREAM
Ingin Melayari Webstore Oilearners kami?
Kami adalah pengedar sah product-product Young Living.
previous arrow
next arrow
Slider

manafaatkan diri anda dengan minyak pati

Kenapa nak guna produk yg ada campuran bahan kimia tambahan dan sebatian sintetik untuk kesihatan kita sedangkan kita boleh dapat alternatif yg asli lagi organik? Minyak pati adalah minyak gred satu yang melalui proses sulingan terhadap tumbuhan organik shj.

benda baik bukan? kongsi je dgn kenalan yg lain.

Anda kongsi kepada sahabat, keluarga, kenalan terdekat dan rakan-rakan sekerja; manafaatnya bukan sekadar pada kercerdasan/kecergasan tubuh kita tapi satu lagi alternatif menjana pendapatan !

x payah lg kalut2 punch masuk ofis tapi low income

Dlm program pelan kompensasi kami , anda di bantu dari setiap sudut oleh pimpinan pasukan bagi me-mudahkan kelayakan rank promotion anda, bermula dari distributor, star, executive dan seterusnya. Sesuatu yg jarang ada bile berkerja makan gaji dipejabat bukan? Boleh retire awal tu.

bila last time nkorang fly to obersie ?

Jana pendapatan tu satu hal kelebihan, betul x? Dan ini pula, kami tawarkan program ke setiap ladang Young Living di US dan Europe sambil melancong; satu lagi bonus tambahan bagi mereka yang capai target setiap pangkat.

Pelan Komepensasi janaan income dari rumah ek? camana tu ya?

Baik. sekarang saya kena faham sedikit sebanyak pasal essential oil, baru saya boleh mula kan?

Hasil dari proses di atas, maka terhasil barisan produk-produk Young Living yang berasaskan minyak pati seperti berikut

Tahukah anda kebanyakan bahan-bahan kandungan asas dalam produk-produk affiliate syarikat lain turut menggunkan minyak pati? Perbezaanya adalah produk-produk luar tersebut sudah dicampurkan dengan bahan pengawet serta lain-lain kimia sintetik bagi mengekalkan rupabentuk serta mutu keaslian barangan tersebut.  

 

Namun di Young Living minyak pati tidak memerlukan sebarang pengawet atau “anti-caking” kerana sifatnya sudahpun “aromatic volatile” iaitu tidak akan “aging”. Ini adalah salah satu kelebihan lain daripada yang lain. Nak sharing or market pun senang kan? 

oWH...ITU KE PRODUK untuk program ni. baik. Di mana saya harus mula?

Tunggu dulu !! Kupon Webstore Shelf N Rack menanti anda

Sekiranya anda membuat Pendaftaran Young Living di page ini, anda akan menerima kupon untuk barangan gadget, aksesori permainan video dan juga produk-produk muslimah dari Hilyana Hijab. Tawaran ni X stay lama tau !

SOALAN-SOALAN LAZIM

Program ini adalah dikendali dan dimiliki oleh Young Living Malaysia. anda boleh ke https://www.youngliving.com/en_MY untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.

Tidak. Ke semua kit permulaan kami tidak dibenarkan menjual secara retail melalui mana-mana pihak ke tiga web atau dijual secara langsung secara diluar (retail shop in-physical). Kaedah pemasaran kami adalah melalui physical approach sharing atau online sharing through social media dan website bagi merekruit downline.

Seandainya layak, anda akan di bayar menerusi pelan kompensasi yang lumayan pada setiap pertengahan bulan. Trigger key kelayakan disini adalah cuma pastikan anda sendiri dan setiap enrollee di bawah anda berbelanja sekurang2nya 100 PV tiap tiap bulan. Anda boleh teliti setiap butiran penjanaan pendapatan anda di sini

Group whatsapp, group facebook dan instafamous yang terdiri daripada ramai leader akan membantu dan memberi panduan terperinci khusus untuk anda sepanjang destinasi anda dalam mengembangkan dari pengguna EO biasa kepada usahawan minyak pati yang berjaya. Saluran-saluran tersebut mengandungi bengkel, support group, group khusus untuk ibu-ibu atau yang khusus untuk si lelaki maskulin dengan bantuan 24 jam. zoom meeting, disediakan pada belah malam.

ini kata2 MEREKA YANG DAH BERJAYA...
LEPAS NI NAMA ANDA PULAK KT SINI kan?

"mira confidence dgn YL sebab 1 benda ni, product dia, consumables product dan eo yl ni dpt bantu husband mira, Alhamdullilah husband buat repeat order walaupun dia hanya pakai eo purification shj."
Asmira abu bakar
Senior Star, Self Employed
"Mmg sy join YL dah lama... dah 4thn, tp sy mula bt kept utk serius berbisnes br dlm 1.5yrs... sblm tu mcm main2 aje... suka2, seronok2... tp tu pun dah byk dpt komisyen... "
nor aien rasdi
Silver Level, Full Time Housewife
"Alhamdulillah isteri pulih dari sakit belakang dengan izin Allah bersama ikhtiar sapu Copaiba + PanAway neat setiap 2 jam. Sakit hilang dalam tempoh 36 jam. Dulu sebelum kenal EO, sakit yg sama amik masa 2 minggu baru nak pulih."
Maruz Dzul
Executive Level, FREELANCE
"THERE'S A TON'S OF AWESOME GUY, TON'S OF MANLY DUDES OUT THERE, AND I 'M ONE OF THEM; I USE ESSENTIAL OIL EVERY SINGLE DAY, MULTIPLE TIMES AND I CAN'T LIVE WITHOUT IT !!" "
CHRIS PROCTOR
Executive Level, Personal Coach
1