Browsing:

Tag: #wellness

[AS LEGACY] Jamshir Body Scrub

RM25.00

[AS LEGACY] Jamshir Body Scrub

RM25.00

[AS LEGACY] Jamshir Body Scrub

RM25.00

Sabun skrub untuk kegunaan semua. Lelaki, Wanita, Tua, Muda, Ibu Mengandung dan Bayi. Jawapan kepada masalah kulit anda. Di perakui dermatology Malaysia. Jadi, sekiranya anda ada masalah seperti berikut:

1. Kulit Badan Berdaki

2. Mengatasi Bau Badan

3. Berjerawat

4. Panau

5. Kusam

6. Kulit Gelap

7. Ketiak Hitam

8. Kulit Kering

9. Ruam

Amat baik diguna bersama sekali dengan AS Legacy Melaleuca. 

Description

AS LEGACY Jamshir Body Scrub
PRODUCT INFO

Gabungan herba – herba yang digunakan dalam ayuverda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit

Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(video credit to Shikin Ramli AS Legacy Malaysia Official Instagram)

Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti

  • Psoriasis
  • Sopak
  • Ekzema
  • Jerawat
Selamat digunakan dan boleh digunakan untuk semua peringkat umur.
 
 

(credit to Team AS Legacy Signature Johor)

Kulit memang kena jaga slalu , ye la mencegah tu kan lebih baik dari berubat kan? Apa kata korang bermula dengan Sabun Jamshir ni. Dapatkan cepat tau sebab produk ni laku keras. Stok kami dah mula susut ni !

Jadi utk sesiapa yg nak beli bole beli dgn kami ejen sah yg brdftar. Produk kami juga tidak lama akan berada di Carousell. Oh ya sila berhati2 dengan produk tiruan kerana terdapat terlalu banyak kes produk – produk AS Legacy sudah pun diplagiat oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. Kebanyakan tiruan telah pun berada di jamu dan toko-toko di luar atas talian. 

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi di talian 0175533746 / 0185725668. Oh ya Nk bayar dgn credit card?  Boleh !!

Follow IG kami @aslegacymalfana #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape #alifshukri #biarapaorangkata #eczematherapycream #puffysmooch #lipstick #sexylips

TESTIMONIAL

Testi Kredit To
 

ASLegacy Sandakan City, ASLegacy KotaBahru and ASLegacy Team Syafiq

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.100 kg
Dimensions 160 × 55 × 40 cm
Weight

100gram

Barcode

555658800737

Core Ingredients

Olive Oil,
Mustard Seed Oil,
Rice Bran Oil,
Black Seed Oil,
Floss Punica Grantum L,
Flossmichelia Albae
Rhizome Entada Phaseoloides,
Chrysopogon Zizanioides,
Trigonella Foenum,
Sodium Palmmifate

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0