Browsing:

Tag: #slimming

[AS Legacy] Harumnita Feminine Hygiene Wash

RM25.00

[AS Legacy] Harumnita Feminine Hygiene Wash

RM25.00

[AS Legacy] Harumnita Feminine Hygiene Wash

RM25.00

Kini kami perkenalkan lagi satu Barisan Produk Harumnita dari As Legacy, iaitu produk penjagaan hygiene dan kebersihan khususnya untuk dalaman dan initimasi wanita, HARUMNITA FEMININE WASH Produk gabungan perubatan herba Melayu dan herba Cina, khusus utk memberdihkan intim wanita. Nak guna pun senang je….

  • Tuangkan sedikit Pembersih Harumnita Feminin Wash keatas tapak tangan yang lembab
  • Bersihkan bahagian intim dengan lembut
  • Bilas dengan air

Description

AS LEGACY HARUMNITA FEMININE WASH
PRODUCT INFO

RAHSIA WANITA BANJAR!!

Assalamualaikum.. Dah cuba harumnita ke belum? Rugi klu blum cuba, bnyk kelebihan harumnita nie. Baca kt bawah

  1. ✨ Membersihkan bahagian intim wanita
  2. ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
  3. ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
  4. ✨ Memelihara kelembapan kulit
  5. ✨ Meningkatkan keanjalan kulit
  6. ✨ Mengatasi masalah kulit kering & kasar yang menjejaskan keselesaan bahagian intim
  7. ✨ Membantu mengatasi masalah keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
  8. ✨ Membantu mengetatkan otot faraj
  9. ✨ Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
  10. ✨ Menyejukkan & menyamankan bahagian intim anda
  11. ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari

KANDUNGAN HERBA .

Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract
🌱 Coptis Chinensis Root Extract
🌱 Quercus Infectoria Gall Extract

Jadi utk wanita² di luar sana yg ingin cantik & yakin tunggu apa lagi? Bertindak la skrg. Jom beli dgn kami, agent berdaftar.. Tekan link https://malfana.com/product-category/wellness/

ATAU Wassap trus ke no : 0175533746/0185725668.

(YT video credit to CLvGshiela)

Produk-produk Harumnita kami sebenarnya ada 3 tau. Kalo korang dah beli yg kat atas ni, korang kena try lagi 2. Ini barisan produk harumnita dari AS Legacy Team Gempak Exclusive Combo !!!

✨ Produk Kandungan: Gentel Makjun Harumnita, Harumnita Feminine Wash dan Pucuk Harumnita Sari Minuman.  

✨ Harga

Semenanjung Malaysia – RM 144.80 

Sabah Sarawak – RM 152.20

 

✨ Postage : Seluruh Malaysia (Cod area Shah Alam, Klang & Subang)

Nak bayar gna credit card pun bole, tekan link kt @aslegacymalfana utk ke website kami.. #aslegacymalaysia #aslegacy #aliffsyukri #dherbs #bizzybody #slimming #matchatea #harumnita #greentea #wellness #fitness #gettingintoshape

** Nota untuk penduduk Shah Alam, Klang dan Subang!! nikmati penghantaran pos percuma bagi pesanan COD. Walaupun anda akan “place order” terlebih dulu termasuk “postage fee”, tetapi wang pembayaran pos tersebut akan saya kembalikan “hand to hand” 😀

Additional information

Weight 0.100 kg
Core Ingredients

🌱 Melalueca Alternifolia (Tea Tree Leave Oil)
🌱 Astragalus Membranaceus Root Extract
🌱 Angelica Polymorpha Sinensi Root Extract
🌱 Coptis Chinensis Root Extract
🌱 Quercus Infectoria Gall Extract

Gender Suitability

For Women Only

Usage:

See provided leaflet

Volume

130mL

Kongsikan produk kami yer…?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
0