Offer Premium Starter Kit dari 24hb June hinggan 30hb June 2019 by Young Living

Assalamualaikum Fellas…. Berita baik dr Young Living, korang boleh beli PSK dengan offer baek nyer (sempena nak abis raya), RM 675 untuk 4 hari bermula dari 24hb lagi. Yes aku tau aku lewat habaq tp aku dah kecoh kt instagram Read more…


MIGHTY SPOTIFY OFFLINE MUSIC PLAYER

RM573.90 RM555.90 Jadi, korang dah langgan Spotify Premium? Bagus, kita kena support artis2 kita ! Ye la, kalo X nak beli single track kt Itunes pun (sbb bkn semua pakai Iphone), subscribe Spotify Premium pun dah byk bantu artis2 kita tau. Read more…


Mulakan Bisnes Young Living dgn Perkongsian Di Youtube

Mulakan Kareer Young Living anda dengan Perkongsian di Youtube Tapi mcmana nak share kt youtube? Leh buat biz ke kt youtube? OK check this out (credit to Channel Monaliza Abe Cheghaff – Bereh demo ! ) Jadi macam mana? Berkobar2 Read more…


[Young Living] Price Revision By YLEO Malaysia

Dengan rasa rendah diri saya salah seorang agent pengedar tunggal (independent distributor) ingin mengumumkan beberapa pelarasan harga terkini bagi sebahagian besar produk-produk oleh pihak Young Living Malaysia. Pelarasan ini banyak membabitkan produk-produk yang turut di jual di webstore Shelf N Read more…


[YOUNG LIVING SHUTRAN COMBO WOMBO] Shutran Essential Oil including Shaving Cream Packaging

RM565.50 Kalau sebut essential oil, X semestinye untuk cik kak dan cik adik para wanita di luar sana aje. Well…..kita ada Young Living, pengeluar minyak pati terunggul dah ada berpuluh minyak yg dedicated utk lelaki, and I m talking real Read more…


0