JOIN OILEARNERS NETWORK

WELCOME TO MALFANA OILEARNERS PAGE

MALFANA OILEARNERS
TINGKATKAN KECERGASAN DAN VITALITI SAMBIL JANA INCOME TERUS DARI RUMAH ANDA:
BELAJARLAH MEREBUT PELUANG UNTUK...
malfana oilearners
Kenali minyak pati terunggul di dunia, minyak berkualiti terbaik gred pertama yang diperbuat dari tumbuhan organik, melalui penjagaan rapi, diuji-terus dari tapak secara khusus serta tiada sebarang tambahan bahan tiruan atau kimia luar.
Play
OILEARNERS STORE
RAINDROP
PSK
SHUTRAN OIL N CREAM
Ingin Melayari Webstore Oilearners kami?
Kami adalah pengedar sah product-product Young Living.
previous arrow
next arrow
Slider

manafaatkan diri anda dengan minyak pati

Kenapa nak guna produk yg ada campuran bahan kimia bertoksik / sebatian sintetik sedangkan kita boleh dapat alternatif yg asli lagi organik? Produk kami adalah minyak gred satu yang melalui proses sulingan terhadap tumbuhan organik atau resin tumbuhan shj.

benda baik bukan? kongsi je dgn kenalan yg lain.

Bantu dan kongsilah khasiat minyak pati dengan sahabat, keluarga, kenalan terdekat dan rakan-rakan sekerja; manafaatnya bukan sekadar pada kesihatan kita tapi juga memperbaiki dalam mengawal emosi serta mampu menyahtoksik dari tubuh anda.

INI Keluarga Baru Anda, Menjana Pendapatan Sama-sama

Ramai yang sudah berjaya dlm program pelan kompensasi kami , satu pelan menjana side income .Anda dibantu dari setiap sudut oleh pimpinan pasukan. Rahsia kami adalah disebalik dasar "Non-Toxic Teamwork" Yang Berterusan.

bila last time nkorang fly to obersie ?

Memperkenalkan Program Jet to Exect terbaru dari kami! Kami tawarkan program ke setiap ladang Young Living di US dan Europe sambil melancong; satu lagi bonus tambahan bagi mereka yang capai target setiap pangkat.

SAYA BERMINAT! ATURKAN PERTEMUAN TEMUJANJI. SAYA SERTAKAN BUTIR-BUTIRAN PERIBADI SAYA SERTA ULASAN

Baik. sekarang saya INGIN MENGENAL sedikit sebanyak pasal essential oil...

Hasil dari proses di atas, maka terhasil barisan produk-produk Young Living yang berasaskan minyak pati seperti berikut

Dapatkan kesemua ini di dalam set Premium Starter Kit kami sahaja
- FRANKINCENSE - THIEVES - LAVENDER - COPAIBA - PEPPERMINT - PURIFICATION - R.C - LEMON - DIGIZE - PANAWAY - 2 Oils Bonus
KLIK DISINI
Previous
Next
Dapatkan kesemua ini di dalam set Premium Starter Kit kami sahaja
- FRANKINCENSE - THIEVES - LAVENDER - COPAIBA - PEPPERMINT - PURIFICATION - R.C - LEMON - DIGIZE - PANAWAY - 2 Oils Bonus
KLIK DISINI
Previous
Next
  • Tahukah anda kebanyakan bahan-bahan kandungan asas dalam produk-produk kosmetik , detergen, household, body care dan wellness dari syarikat lain hanya menggunakan floral water (lihat rajah di atas)?
  • Hanya sedikit sahaja produk-produk di luar sana yg betul-betul berasaskan minyak pati sebagai bahan utama ? Adalah lebih buruk lagi apabila produk-produk tersebut dicampurkan dengan bahan pengawet serta lain-lain kimia sintetik bagi mengekalkan rupabentuk, ketahanan serta mutu barangan tersebut.  
  • Namun di Young Living minyak pati tidak memerlukan sebarang pengawet atau “anti-caking” kerana sifatnya sudahpun “aromatic volatile” iaitu tidak akan “aging”. Ini adalah salah satu kelebihan lain daripada yang lain.
  • Jadi disini, anda akan dapati yang nak sharing or market Young Living pun senang kan?

Pelan Komepensasi janaan income dari rumah ek? camana tu ya?

ANDA AKAN DI BIMBING MELALUI....
Support Whatsapp Group // Webstore Development Coaching // Socmed (I/G and FB Guide) from Upper Level .... laluan mudah anda dlm program Jet to Exec !
KLIK DISINI
Previous
Next
ANDA AKAN DI BIMBING MELALUI....
Support Whatsapp Group // Webstore Development Coaching // Socmed (I/G and FB Guide) from Upper Level .... laluan mudah anda dlm program Jet to Exec !
KLIK DISINI
Previous
Next

oWH...macam tu untuk program ni. baik. Di mana saya harus mula?

SILA PILIH PAKEJ ANDA SEPERTI YANG DI BAWAH

Basic Plus Kit

Your Initial Essential oil
RM 380 Lifetime
  • 3 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Dew Drop
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Basic Mobile Kit

Take Your Oil Anywhere
RM 463 Lifetime
  • 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Gentle Mist
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Premium Starter kit

Favorite Oils (Desert Mist Diffuser)
RM 750 Lifetime
  • 10 + 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Desert Mist
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *
Most Picked

Deluxe Starter Kit

All-Round Oil Collection (Aria Diffuser)
RM 1260 Lifetime
  • 10 + 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Aria with Remote Controller
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Basic Plus Kit

Your Initial Essential oil
RM 380 Lifetime
  • 3 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Dew Drop
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Basic Mobile Kit

Take Your Oil Anywhere
RM 463 Lifetime
  • 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Gentle Mist
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Premium Starter Kit

Favorite Oils (Desert Mist Diffuser)
RM 750 Lifetime
  • 10 + 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Desert Mist
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *
Most Picked

Deluxe Starter Kit

All-Round Oil Collection (Aria Diffuser)
RM 1260 Lifetime
  • 10 + 2 Botol Essential Oil​
  • Diffuser : Aria with Remote Controller
  • Pendaftaran Ahli Young Living termasuk menikmati diskaun 24% daripada harga runcit ke semua barangan-barangan Young Living (dan termasuk pengumpulan PV Personal Value bagi tujuan penebusan dan program kompensasi)
  • Sharing Kits // Cards // Zine​
  • 2 Sampel Nixia Red Juice
  • Roll On Fitting Adapter
  • 10 Sample Empty 1ml Bottle for Sharing
  • Basic E-Commerce 30credit hours of Coaching - Webstore Development *

Tunggu dulu !! Kupon Webstore Shelf N Rack menanti anda

Sekiranya anda membuat Pendaftaran Young Living di page ini, anda akan menerima kupon untuk barangan gadget, aksesori permainan video dan juga produk-produk muslimah dari Hilyana Hijab. Tawaran ni X stay lama tau !

Kunjungi Oilearners Webstore Kami

Kami juga menjual produk-produk Young Living seperti minyak-minyak pati individu (blend and singles) dan kit-kit koleksi tertentu pada harga runcit penuh (non-member price).
Sila Klik ikon di atas.

SOALAN-SOALAN LAZIM

Program ini adalah dikendali dan dimiliki oleh Young Living Malaysia. anda boleh ke https://www.youngliving.com/en_MY untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.

Tidak. Kesemua kit permulaan kami tidak dibenarkan dijual secara runcit melalui mana-mana pihak ketiga yg beroperasi atas talian atau dijual secara langsung diluar (retail physical shop). Kaedah pemasaran dan downline recruting kami adalah

  • perkongsian melalui perjumpaan fizikal 
  • hebahan melalui media sosial
  • pemasaran dalam hosting website
  • Seandainya layak, anda akan di bayar menerusi pelan kompensasi yang lumayan pada setiap pertengahan bulan.
  • Trigger key kelayakan disini adalah cuma pastikan anda sendiri dan setiap enrollee di bawah anda berbelanja sekurang2nya 100 PV tiap tiap bulan.
  • Dalam rajah diatas, terdapat 6 kaedah perolehan pendapatan dalam program kompensasi kami. (contoh; Unilevel Bonus Plan. Jika anda berhasrat inginkan RM5000 per bulan kiraan balik adalah seperti di sini)
  • Group whatsapp, group facebook dan instafamous yang terdiri daripada ramai leader akan membantu dan memberi panduan terperinci khusus untuk anda sepanjang destinasi anda dalam mengembangkan dari pengguna EO biasa kepada usahawan minyak pati yang berjaya. 
  • Saluran-saluran tersebut mengandungi bengkel, support group, group khusus untuk ibu-ibu atau yang khusus untuk si lelaki maskulin dengan bantuan 24 jam. zoom meeting, disediakan pada belah malam. 
  • Mereka ini akan membantu anda dalam memberi panduan dalam kenaikan pangkat serta menjawab sebarang kemusyiklan anda mengenai penggunaan serta masalah berkenaan minyak pati.

ini kata2 MEREKA YANG DAH BERJAYA...
LEPAS NI NAMA ANDA PULAK KT SINI kan?

"mira confidence dgn YL sebab 1 benda ni, product dia, consumables product dan eo yl ni dpt bantu husband mira, Alhamdullilah husband buat repeat order walaupun dia hanya pakai eo purification shj."
Asmira abu bakar
Senior Star, Self Employed
"Mmg sy join YL dah lama... dah 4thn, tp sy mula bt kept utk serius berbisnes br dlm 1.5yrs... sblm tu mcm main2 aje... suka2, seronok2... tp tu pun dah byk dpt komisyen... "
nor aien rasdi
Silver Level, Full Time Housewife
"Alhamdulillah isteri pulih dari sakit belakang dengan izin Allah bersama ikhtiar sapu Copaiba + PanAway neat setiap 2 jam. Sakit hilang dalam tempoh 36 jam. Dulu sebelum kenal EO, sakit yg sama amik masa 2 minggu baru nak pulih."
Maruz Dzul
Executive Level, FREELANCE
"THERE'S A TON'S OF AWESOME GUY, TON'S OF MANLY DUDES OUT THERE, AND I 'M ONE OF THEM; I USE ESSENTIAL OIL EVERY SINGLE DAY, MULTIPLE TIMES AND I CAN'T LIVE WITHOUT IT !!" "
CHRIS PROCTOR
Executive Level, Personal Coach
0