Offer Premium Starter Kit dari 24hb June hinggan 30hb June 2019 by Young Living

Assalamualaikum Fellas….

Berita baik dr Young Living, korang boleh beli PSK dengan offer baek nyer (sempena nak abis raya), RM 675 untuk 4 hari bermula dari 24hb lagi. Yes aku tau aku lewat habaq tp aku dah kecoh kt instagram

Post instagram siap eloborate kandungan item yang korang akan dapat
Post Instagram: Perbandingan 4 harga – Individual Retail Purchase, Individual Wholesale Purchase, Original Latest Price and Current Offer

Dan aku still update instagram kat sini

Latest post ; bini aku jadi model

Macam biasa, content item kali ni sama 10 basic EO je cuma stress away xde, citrus fresh ada. Stress away YL Malaysia substitute dgn Spearmint. Adik beradik peppermint. abis peppermint leh la pakai spearmint. X byk beza pun. Resepi EO yg berasaskan PSK ni pun aku post skali

Kegunaan EO yg biasa org guna ; amik dr Pinterest

Dan Webstore (single product) untuk PSK page dah di update supaya nampak lagi kemas

Penambahan kali ni: Commercial part dan camana nak wat duit

So sampai 30hb ni je tau…..korang leh place order dgn aku dan aku terima semua jenis pembayaran. Termasuk la kredit kad visa dan mastercard.

Chiow !! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0